Pages

Thursday, December 16, 2010

HostGator web hostihg servis – zašto su baš oni idealni za smještaj vaših internet stranica!




HostGator web hostihg servis jedan je od najboljih hosting servisa za smještaj internet stranica. Za to postoji nekoliko razloga.

Pouzdano ime kada je u pitanju hosting odnosno smještaj internet stranica

HostGator je najveći davatelj slijedećih usluga – dedicated servera, reseller hostinga i hosting servisa na internetu. Više od 2.5 miliona internetskih stranica je smješteno preko HostGatora. Nakon što su se osnovali 2002, HostGator je davatelj usluga profesionalnim i privatnim internetskim stranicama koje traže svoje mjesto na internetu kako bi poboljšali prodaju i prisutnost putem interneta.

Visoka kvaliteta servisa jedan je od osnovnih razloga što čini ovaj hosting servis jedan od najboljih servisa na svijetu. Baza im je u Texasu. Tvrtka je nedavno dobila i prestižno priznanje «Inc 5000 Awards”. Ovo je dokaz da servis nudi odličnu uslugu na internetu kada je u pitanju hosting internetskih stranica.

Pouzdani server sa 99.9% vremena neprekidnog rada


Trenutni korisnici HostGator hosting servisa mogu sa ponosom reći da server nikada nije dolje. To je najbitnije u odabiru pouzdanog davatelja hosting usluga. Naime, tvrtka čak nudi garanciju povratka novca u roku od 45 dana u slučaju da stranice nisu aktivne odnosno da je server dolje. Ovo je dokaz da je ovo pouzdana tvrtka.

Veće skladištenje za pohranu i propusnost

Hostgator hosting servis nudi dovoljno prostora za pohranu i prospusnost kako bi bili sigurni da će stranice biti funkcionalne. Sa njihovim povoljnim cijenama usluga svakako ćete pronaći paket koji će odgovarati Vašim zahtjevima.

Još jedna prednost ovoga hosting servisa je ta da servis omogućuje neograničen MySql dok ostali web hosting servisi nude određeni prostor u njihovoj datoteci. Ovo je svakako prednost za vlasnike internetskih stranica koji planiraju postaviti velike web aplikacije.

Ako izaberete HostGator web hosting servis, vaše će online internetske stranice svakako imati više prostora za rast.


0 comments:

Post a Comment